Ferforje,demir doğrama,çelik çatı ve alüminyum korkuluk sistemleri sektöründe faaliyet gösteren ALDİC METAL ürün ve hizmet kalitesini her zaman en üst seviyede tutmaktadır.

Her zaman ürün ve model çeşitliliğini geliştirerek uygun fiyatlarla değerli müşterilerimize sunan ve en iyi hizmeti kendine amaç edinen ALDİC METAL bu sektörde geniş ürün yelpazesiyle  her zaman öne çıkmayı başarmıştır.

200 metrekare ve 5 Kişilik tecrübeli elemanları ile sahip olduğu teknik bilgiyle demir doğrama ve alüminyum korkuluk sistemleri vb. konularda çıkarttığı ürünler ile siz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Değişmez prensiblerimiz arasında daima kalite,hizmet ve zamanında teslim olmuştur.

Farklı ürettiğimiz modellerle siz müşterilerimizin gösterdiği ilgi için teşekkür ederek her zaman en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecektir.

Bağlı bulunduğu sektörde yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile Avrupa standartları çerçevesinde ürün ve hizmet sunan firmamız, konusunda uzman ve deneyimli ekipler çalıştırarak etkin bir yapılaşma sağlamıştır. Kalitesini ve güvenilirliğini içinde bulunduğu sektörün gerekli belgelerini alarak pekiştiren firmamız; saygın, istikrarlı, güçlü, ve güvenilir bir kurum haline gelmiştir.
Geleceğe giden yolda geçmişten güç ve destek almanın önemi ve bilinci ile ulusal değerlere bağlı kalarak adını marka yapmayı başarmıştır. Başarının anahtarının disiplinli ve planlı çalışmak olduğuna inanır.